Drobečková navigace

Úvod > GDPR

GDPR

Informace k GDPR  

Obec Lipinka, Lipinka 82, 783 83 Troubelice, IČ: 00302911, zastoupena starostkou obce Mgr. et Mgr. Lenkou Královou, bude ke dni 25.května 2018 , tedy ke dni  nabytí  účinnosti nařízení Evropského parlamentu a Rady  (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a  volném pohybu těchto údajů a také o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení“) GDPR, bude disponovat potřebným zajištěním pro podporu splnění požadavků kladených Nařízením na správce a zpracovatele osobních údajů. 

Nařízení představuje nový právní rámec ochrany osobních údajů v evropském prostoru, které bude od 25. května 2018 přímo stanovovat pravidla pro zpracování osobních údajů, včetně práv subjektu údajů (fyzické osoby). V českém právním prostředí tak Obecné nařízení od 25. května 2018 nahradí zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, resp. zákon o ochraně osobních údajů jednou s povinností obce   je  "Jmenování pověřence pro ochranu osobních údajů“ a to dle   Čl. 37 odst. 1 obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Obec Lipinka jmenovala ke dni 25. května 2018 jako pověřence Ing. Michaelu Müllerovou  email: mmullerova@volny.cz.

Podrobnější informace ohledně GDPR ve veřejné správě najdete na   http://www.mvcr.cz/gdpr/clanek/ochrana-osobnich-udaju-rozcestnik-metodicke-podpory.aspx

 

GDPR sešit.pdf

Priloha_c_3_-_Obec_I-prehled_agend.xlsx

 

 

 

Rekonstrukce stávajících chodníků v obci Lipinka

Scan2020-07-27_093423.jpg

Olomoucký kraj přispěl obci Lipinka na pořízení LHP  v roce 2020 ve výši 19 743,00 Kč. Celkové náklady na zpracování LHP činily 33 445,00 Kč. Příspěvek Olomouckého kraje činil 

1.png

 Provoz místní prodejny Jednoty
   v Lipince spolufinancoval z Programu obnovy venkova 2020
      ve výši 48 000 Kč 

1.png

Pořízení ochranných osobních pomůcek JSDH 2021

Obci Lipinka byl Olomouckým krajem v roce 2021 poskytnut finanční příspěvek na pořízení nové zásahové stříkačky PS 12  ve výši 51 800 Kč. Celkové výdaje činily 137 600,00 Kč.

 

1.png

 

Pronájmu kulturního                domu

Nabízíme možnost pronájmu prostor kulturního domu k rodinným a firemním oslavám, svatbám, srazům atd.

V kulturním domě se nachází sál s jevištěm, toalety, klubovna, sklep, plně vybavená kuchyň s nádobím.

Kulturní dům prošel v letech 2014-2015 rekonstrukcí.

Fotografie kulturního domu

Tel: 774 335 540 Rusnáková

Tel: 724 859 673 Králová

Biodpad

Upozorňujeme občany, aby nedávali trávu a jiný biologický odpad (tráva, větve a listí) do popelnic. Popelnice s tímto odpadem nebudou vyvezeny.

Občané mohou tento odpad vozit za obchod.

Obecně závazná vyhláška - sečení, noční klid

nocni-klid.doc

Zákaz domovního prodeje po obci

Nazen_obce__12013.doc

Rozbor obecní vody

Dokument (38).pdf

Ordinační hodiny lékařů

ordinacni_hodiny_lekaru.pdf

Olomoucký kraj

www.kr-olomoucky.cz

Neoficiální stránky Klopiny a Veleboře

www.klopinavelebor.cz

Uničovsko mikroregion


http://www.mikroregion.unicovsko.cz/

Evropská Databanka

http://www.edb.cz

28. 11. René

Zítra: Zina
obeclipinka_footer.png